Ali ste nezadovoljni s svojo velikostjo? Ste nezadovoljni s svojim obsegom ali dolžino?

Edini znanstveno dokazan način trajnega povečanja penisa je kirurški. Operacija za povečanje penisa vam lahko pomaga do dodatnih centimerov, kar se odločno odraža na vaši samozavesti.

Augmentacija penisa je postopek estetske kirurgije, namenjen povečanju dolžine in obsega penisa. Moški si vse bolj želijo izboljšati svoj fizični videz ter popestriti izkušnje s svojim partnerjem s povečanjem penisa. Velikost penisa lahko znatno povečamo, tako v dolžino kot širino, ne da bi to vplivalo na spolno sposobnost ali občutljivost. To dosežemo z dobro uveljavljenimi kirurškimi tehnikami. Za podaljšanje penisa se izvede sprostitev suspenzorne vezi, medtem ko se za širino uporablja postopek prenosa maščobe. Te postopke lahko izvajamo skupaj. V povprečju se pri pacientih poveča dolžina od 2 do 4 centimetre in poveča obseg za 15-25 %.

Menimo, da je tehnika penoplastike upravičena, kadar so psihološke koristi večje od tveganja in stroškov postopka. Ti postopki ne vplivajo na normalno delovanje ali občutljivost penisa.

Izraz "penoplastika" se nanaša na kombinacijo postopkov, ki jih kirurg lahko uporabi, odvisno od rezultata, ki ga pacient želi, npr. podaljšanje penisa, povečanje obsega ali oboje. Za dosego želenega rezultata so na voljo naslednji postopki:

  • Sprostitev suspenzorne vezi (podaljšanje penisa)
  • Suprapubična V - Y reženj
  • Suprapubična vibroliposkulptura (suprapubična lipektomija)
  • Korekcija peno-skrotalnega kota
  • Lipo-skulptura penisa (izboljšanje obsega)

Zdaj je mogoče s hitrimi in razmeroma enostavnimi kirurškimi posegi povečati dolžino in obseg penisa posamezno ali (bolje) v povezavi. Trenutno so takšne kirurške metode standardizirane. Vsi naši postopki so ambulantni in se odvijajo v nekaj urah po operaciji.

O Kirurškem centru Toš

Začetek Kirurškega centra Toš sega v leto 1998, ko je začela delovati zasebna kirurška specialistična ambulanta, kot prva s tovrstno dejavnostjo v severovzhodni Sloveniji. V nadaljnih letih delovaja smo razširili prostore ter ekipo, ki jo sedaj sestavljajo specialisti različnih vej medicine, ki pokrivajo področja splošne kirurgije, travmatologije, abdominalne in žilne kirurgije, dermatovenerologije ter plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije.

Pacientom celostno svetujemo o prednostih, omejitvah in pričakovanih rezultatih posameznih posegov ter zagotavljamo varno, etično in zaupno zdravljenje. 

Kirurški center Toš vodi priznan kirurg z dolgoletnimi izkušnjami Aljoša Toš dr. med., specialist kirurg, ki svoje znanje in izkušnje utrjuje ter predaja tako na slovenskih kot internacionalnih kongresih,v vlogi predavatelja in poslušalca.